طرز پخت و تهیه غذای کبابی :شیشلیک شاندیز

نقشه سایت
شما اینجا هستید:


مواد لازم جهت تهیه کباب شیشلیک شاندیز:

گوشت راسته پاک کرده 500= گرم
فلفل دلمه ای= 2 عدد
پیاز= 4 عدد
پیاز رنده کرده =1 قاشق
گوجه فرنگی= 8 عدد
ماست= 2/1 پیمانه
آب 2 عدد لیمو
زعفران =1 قاشق مربا خوری
روغن= 4 قاشق
نمک و فلفل


طرز تهیه:

برای تهیه شیشلیک باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده نمود . نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بوسیله گردوهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را ترد و نرم نمود ) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود . انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود. گوشت را تقرﻳﺒﺄ بقطر دو سانتی متر می بریم و شکل آن نیز لا زم نیست منظم باشد سپس پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا می کوبیم باید بین هردو یا سه قطعه کوچک دنبه به سیخ کشید و موقع طبخ حرارت باید کمی ملا یم باشد.

منبع : ایران شف

 

 

مطالب مرتبط :

  تاس کباب گيلانيکباب ماهتابه اي /کباب ترش / کباب چنجه / کباب کوبیده مرغ / کباب دورنگ چوبی / شش کباب /

ساير پيشنهادات ما : 

 زرشک پلو با مرغ  / چلوکباب ترخوني  / باقلاقاتق (بقلاخورشت)کباب شيشليک شانديز /  تاس کباب گيلانيکلم پلوي شيرازي /   ريزه کوفته آذري /ته چين مرغ / قيمه نثارقزويني /رشته پلو  /  دلمه بادمجان ترکيمرصع پلو / کباب ماهتابه اي /کشک کدو کرماني / آبگوشت کشک لرستان / قيمه نخوديزد /چغرتمه گيلاني /

دستورپخت انواع غذا دستورپخت انواع غذاي ملل مختلف / تهيه انواع آش،آبگوشت وسوپ / تهيه انواع دسر/طرز تهيه انواع خواراک و پيش غذا  / انواع غذاهاي ايراني  

بيشتر بدانيم درباره :

  آجيل ازتاريخچه تاخاصيت / تاريخچه شکلات / ماکاروني ازآغاز / تاريخچه پيتزاتاريخچه عسل وويژگيهاي آن / خطرات کمبودويتامين دي /رفتارتغذيه اي با کودک /20را تقويت توان مغزي کودک / ميان وعده هاي مناسب مدرسه کودک /   
ويتامين ها   /انواع نکات رژيمي / نکات بهداشت و سلامت تغذيه/ تغذيه در کودکان / تاريخچه ها / خواص انواع موادغذايي /
/
انواع بيماريها/

 

  

 
آخرین زمان به روز رسانی:
6 اردیبهشت 1390
تهیه غذای افراد کم خون: استیک دسته‌دار روش تهیه غذا با سبزیجات کبابی طرز پخت و تهیه غذای کبابی :شیشلیک شاندیز روش تهیه غذای کرمانشاهی : خورش خلال بادام طرز تهیه غذای دریایی : سمبوسه ماهی تهیه غذای فرانسوی رتی فیله انواع ماهی های خوراکی در طبخ غذای ما طرز تهیه و طبخ شنیسل میگو تهیه غذاهاي ارگانيک ده فرمان برای تهیه غذای کودک تهیه غذای سالمندان: سینه مرغ بخارپزباسبزیجات خواص باقلا درتهیه انواع غذا تهیه غذای دریایی: ماهی با سس اسپانیولی طرز تهیه تیرامیسو فواید پخت و تهیه غذاهای تند خواص غذایی سبوس برنج روش تهیه غذای مجلسی بره درسته روش تهیه و طبخ غذای لذیذ خورش فسنجان نکات آشپزی مهم هنگام طبخ وتهیه غذا خواص و کاربرد کنگر در تهیه انواع غذا تاریخچه کترینگ و تهیه غذا در جهان از تمام گروه ها در منوی غذایی خود بگنجانید مایکروویو هنگام تهیه غذا، مواد مغذی را از بین می‌برد؟ خوراک سیب زمینی ، تره فرنگی و سیب رژیمی طرز تهیه سالاد بوقلمون طرز تهیه غذا: ته چین مرغ طرز تهیه غذای کبابی: کوبیده مرغ طرز تهیه سس سبزیجات با ماست هنگام طبخ و تهیه غذا،گوشت را کباب یا سرخ نکنید تهیه غذای دریایی : ماهی شکم پرژاپنی تهیه غذای کودک: حلیم گوشت وبرنج تاثیر ظروف استیل، تفلون و ... بر تهیه غذا چگونه هنگام تهیه غذا آنرا سالم سرخ کنیم؟ عملکرد کترینگ ها چند پیشنهاد برای تهیه غذای افراد پرمشغله تفاوت تهیه غذا درکترینگ و رستوران
کلیه حقوق این سایت متعلق به تهیه غذای شیرین پلو میباشد. © 1392
طراحی و اجرا: سماگراف